Web-design

Website

Vanaf €399

Webshop

Vanaf €999

Hoe gaan wij te werk?

Waarom KiBe Marketing Solutions?

Het maken van een website/shop kan voor veel mensen veel tijd kosten, evenals een lang leertraject. Door dit uit te besteden kunt u blijven focussen op belangrijkere zaken, en zorgt KiBe Marketing ervoor dat uw website/shop spoedig en zorgvuldig ontworpen wordt.

Wij bieden snelle, betaalbare, en betrouwbare service. Ook zijn wij bij elke stap zo transparant mogelijk naar de klant toe om de klant te betrekken bij het proces. Zo verzekeren wij dat het eindresultaat altijd naar wens is. Dankzij de passie van ons team staat er altijd iemand klaar die met plezier aan elk project werkt.

FAQ

Ja! U kunt altijd zelf wijzigingen doorvoeren in tekst of foto’s. Echter is het niet mogelijk de lay-out te wijzigen. Dit zou kunnen leiden tot slechte responsiveness op mobile apparaten. 

Wij bieden een onbeperkt aantal revisies. Hierdoor kunt u tot de officiële aflevering altijd feedback doorgeven en zullen wij dit naar wens aanpassen. Dit garandeert dat uw website altijd naar wens wordt afgeleverd.

In principe zullen wij alleen opvul-tekst (Lorem ipsum) op de website plaatsen. Dit kunt u zelf wijzigen in een gebruiksvriendelijk programma. Echter kan er in overleg met ons altijd anders besloten worden.

Om een website te kunnen maken moet u eerst een domeinnaam kopen. Dit is de naam van uw website. Ook moet u webhosting aanschaffen wat ervoor zorgt dat uw website online komt te staan. Wij bieden geen van deze diensten aan, dus dit zult u van te voren zelf moeten regelen. Wij kunnen hier wel bij helpen!

Het CMS (content management system) is het systeem waarin u content toevoegt. Wij gebruiken hier WordPress voor. WordPress is de meest gebruikte CMS ter wereld. Ook zullen wij uiteraard voldoende uitleg verstrekken zodat u zonder problemen aan de slag kunt met de content van de website.

Door middel van SEO en het instellen van bepaalde zoekcriteria (focus key words) weten wij uit ervaring dat uw website grotere kans heeft om hoog te klasseren in Google.